ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Flufarm a devenit campioana Chișinăului la tenis de masă

14:18 | 25.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Formația Flufarm a cucerit în weekend, în premieră, titlul de campioană a Chișinăului la tenis de masă, concursul pe echipe, desfășurat la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES.

În componența echipei au evoluat campionul național absolut la individual de anul trecut, Denis Țerna, multiplul campion național Igor Ni, candidatul de maeștri ai sportului Igor Bobeică și Igor Bentaș. ”Mi-am dorit să concurez, în special, ținând cont de valoarea lui Denis Țerna și Igor Ni. Vom participa și la campionatul național, la prima etapă, care este programată pentru finele acestei săptămâni”, a declarat pentru agenție Igor Bobeică, care este și sponsorul echipei Flufarm. 

Pe locul doi s-a clasat formația Playa, iar pe trei – Clubul Sportiv Topspin USM. La turneu au participat opt echipe. ”A fost o competiție la nivelul așteptărilor, un bun prilej de verificare a forțelor în ajunul campionatului național și de acumulare a experienței de joc pentru cei tineri. În context doresc să o remarc în special pe Camelia Merenco”, a declarat pentru mass-media arbitrul principal al concursului, Natalia Smirnova.

Cadeta Camelia Merenco a reușit să obțină o serie de victorii la campionat. Două dintre ele, cele repurtate în meciurile disputate cu Sergiu Braguța și Mihail Donoagă au fost cele mai aplaudate de spectatori.

Cele mai multe titluri de campioană a Chișinăului le deține echipa Franzeluța. Din motive obiective ea a ratat participarea la ediția recentă a campionatelor capitalei.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007346

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!