ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii a primit-o pe ambasadorul finlandez, Päivi Pohjanheimo

16:53 | 25.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a primit-o astăzi pe ambasadorul Republicii Finlanda în Republica Moldova, cu sediul la Bucureşti, Päivi Pohjanheimo, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea aspectelor legate de cooperarea dintre cele două ţări. Astfel, a fost evocată importanța extinderii relațiilor bilaterale și valorificarea potențialului existent în domeniile de interes reciproc.

Totodată, viceministrul Lilian Darii a adus mulțumiri pentru asistenţa acordată Republicii Moldova prin intermediul Fondului pentru Cooperare Locală, în asemenea domenii cheie precum sănătatea, promovarea drepturilor grupurilor vulnerabile, susţinerea libertăţii de exprimare şi transparenţa mass-media.

De asemenea, au fost abordate evoluţiile în procesului de reglementare transnistreană în formatul "5+2".

img17007363

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!