ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 a suferit înfrângere pe teren propriu

08:51 | 06.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal Under-21 a suferit ieri înfrângere, la stadionul Zimbru din capitală, cu scorul 0-2 în meciul retur jucat cu selecționata Greciei în preliminariile Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Saliakis (67) și Koulouris (84).

Antrenorul echipei moldovene, Dănuț Oprea, a motivat la conferința de presă eșecul suferit. ”Comparativ cu meciul tur, am schimbat tactica de joc. Am jucat cu trei fundași centrali. A venit apoi eliminarea din teren a lui Oancea. La 0-1 am forțat egalarea. Am mai trimis în teren un atacant și am ajuns de trei ori în fața porții adverse. Vom analiza meciul și vom trage concluziile necesare”, a spus tehnicianul.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Tâmbur, A. Macrițchi (Svinarenco,74), Tișcul, Marandici, Jalbă, Dragan, Oancea, Boiciuc (Cărăruș, 85),V. Macrițchi, Crăciun, Țâbuleac (Damașcan, 80).   

Echipa națională de tineret a obținut în actuala ediție a preliminariilor o victorie și a suferit trei înfrângeri. Pe 10 octombrie, aceasta va juca în deplasare cu selecționata Belarusului.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)