ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 9 octombrie 2017

08:31 | 09.10.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la Conferința Internațională „Investiție în oameni și capacități în regiunea Dunării. Viitorul muncii: o lume a abilităților noi și în schimbare”.

Ora 9.00, Hotel Radisson Blue, str. Mitropolit Varlaam, 77.

***

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în comun cu Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale, organizează un briefing de presă privind problema abuzului față de copii în societate.

Ora 14.00, Casa Guvernului, sala de ședințe, et. 1, intrarea din str. Bănulescu-Bodoni.

***

Consiliul municipal Chişinău se convoacă în şedinţă extraordinară.

Ora 12.00.

***

În perioada 9-10 octombrie, Institutul de Genetica, Fiziologie și Protecția Plantelor organizează cea de-a VI-a ediție a conferinței științifice internaționale ”Genetica, Fiziologia și Ameliorarea Plantelor".

Ora 10.00, Biblioteca Științifică Centrală ”A. Lupan" a AȘM, str. Academiei 5.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, participă la sesiunea specială a Consiliului miniştrilor Afacerilor Externe al Organizaţiei pentru Democraţie şi Dezvoltare Economică – GUAM, care are loc în perioada 7-9 octombrie 2017, în capitala Georgiei.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!