ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal va juca ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial 2018

12:51 | 09.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 oct. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal va susține astăzi, la stadionul ”Zimbru”, cu începere de la ora 21.45, ultimul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018, relatează MOLDPRES.

Gazdele vor juca cu selecționata Austriei. Antrenorul echipei-oaspete, Marcel Koller, a declarat ieri la conferința de presă că a venit la Chișinău ca să obțină trei puncte. ”Toți fotbaliștii sunt apți de joc. Scopul nostru este să obținem cele trei puncte puse în joc. Tactica de joc nu va fi schimbată. Intenționăm să atacăm și pe teren străin”, a spus tehnicianul.

Antrenorul echipei moldovene, Igor Dobrovolschi, a spus că elevii săi vor da totul în teren pentru victorie. ”Rezultatele înregistrate până în prezent sunt slabe. Cel mai nereușit meci jucat a fost cu formația Serbiei în deplasare. Este multă lume nemulțumită, dar mie nu mi-e rușine de munca depusă. Sunt satisfăcut pentru că am luptat în fiecare meci. Așa va fi și în meciul cu Austria”, a opinat el.

Clasamentul grupei D este condus de echipa Serbiei, care totalizează 18 puncte. Urmează, în ordine, formațiile Țării Galilor (17 puncte), Irlandei (16 p.), Austriei (12 p.) și Georgiei (5 p.).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007834

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!