ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 10 octombrie 2017

19:07 | 09.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

La Chișinău va avea loc Conferința regională de asigurări, desfășurată cu sprijinul Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Ora 9.00, Radisson Blu Leogrand Hotel. 

***

Primăria municipiului Chişinău invită reprezentanții mass-media la evenimentul de redeschidere a Secției de Terapie nr. 2, din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1.

Ora 11.00, Spitalul Clinic Municipal nr. 1, blocul „E”, et. 3.

***

Va avea loc ediția a XI-a a Colocviului național cu participare internațională Filologia modernă: Realizări și perspective în context european, cu genericul Ferdinand de Saussure – ”conștiință semiotică” a lingvisticii.

Ora 10.00, Sala Mică a Academiei de Științe a Moldovei, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1.

***

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Zarubej-Expo (Federația Rusă) invită mass-media la Forumul de afaceri „Perspective de extindere a cooperării economice între Rusia și Moldova” și inaugurarea Primei Expoziţii Internaţionale Industriale „ExpoRusia - Moldova 2017”.

Ora 10.00, Palatul Republicii, str. Maria Cebotari, 16.

***

Vor avea loc consultările publice asupra proiectului ”Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenurilor din str. N. Zelinski, str. Belgrad 16, str. Sarmizegetusa 12 și 12/1”.

Ora 10.00, sala de şedinţe a Preturii sectorului Botanica, str. Teilor, 10.

***

Partidul Liberal Democrat din Moldova va organiza o conferinţă de presă cu tema: „Poziția PLDM cu privire la parteneriatul politic pro-european”, cu participarea președintelui formațiunii Viorel Cibotaru, vicepreședinților Alexandru Bujorean și Tudor Deliu.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 44.

***

Asociațiile Veteranilor de Război UNVRI 1992, Credință Patriei, Sfântul Gheorghe Biruitorul și Mișcarea Obștească a Refugiaților Transnistreni desfășoară o conferinţă de presă cu tema: „Poziția față de Acordul moldo-ucrainean privind controlul în comun al frontierei”.

Ora 12.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Turneu Internațional „Cupa Primarului municipiului Hâncești-2017 „Motocross Cup”.

Ora 13.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

În cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, va fi organizat primul eveniment care accelerează dialogul între specialiștii creativi din SUA și Moldova – Collider.

Orele 16.00-20.00, Dreamups Innovation Campus, str. Uzinelor 1.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!