ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal s-a situat pe ultimul loc în grupa D

09:01 | 10.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 oct. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal a suferit ieri înfrângere (0-1) în meciul disputat pe stadionul Zimbru cu selecționata Austriei, în preliminariile Campionatului Mondial, și a ocupat ultimul loc în grupa D, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Schaub în minutul 69.

Gazdele au început activ partida și aproximativ 20 de minute au avut o ușoară dominare. Ca urmare, în minutul 21 au consemnat cea mai mare ocazie de gol. Cociuc a primit în careul de pedeapsă o pasă precisă de la Platica, a șutat, dar balonul a trecut cu puțin pe lângă stâlpul stâng al porții. Raportul relativ egal de forțe în teren s-a menținut până la eliminarea lui Ioniță, în minutul 55, pentru al doilea cartonaș galben primit. Cu un jucător în plus în teren, echipa oaspete nu a avut probleme în adjudecarea victoriei.

Gazdele au evoluat în următoarea componență: Cebanu, Bolohan (Paireli, 86), Epureanu, Ioniță, Gânsari, Bordian, Cociuc, Platica (Ambros, 80), Anton, Ivanov (Cojocari, 70), Rozgoniuc.

Primul loc în grupa D l-a ocupat echipa Serbiei, care a adunat 21 de puncte. Urmează, în ordine, formațiile Irlandei (19 puncte), Țării Galilor (17 puncte), Austriei (15 puncte), Georgiei (5 puncte).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007859

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!