ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de minifotbal a APSM a devenit campioană a Țărilor Est-Europene și Balcanice

11:53 | 14.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 14 oct. /MOLDPRES/. Selecționata de minifotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) a devenit ieri, la Stara Pazova (Serbia), campioană a Țărilor Est-Europene și Balcanice, relatează MOLDPRES. 

În finală echipa moldoveană a învins după executarea loviturilor de departajare cu scorul  3-2 reprezentativa Croației. În timpul regulamentar scorul a fost egal, 2-2. În componența lotului campioanei au evoluat jurnaliștii Sergiu Carauș, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Ion Fuștei, Veaceslav Nica, Oleg Istrati, Cristian Jardan, Alexandru Ambrosi și șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM. ”Am dorit mult să câștigăm și am învins”, a declarat pentru mass-media el. 

Pe locul trei s-a clasat echipa ziariștilor sportivi din Muntenegru. Anul trecut echipa APSM a fost eliminată din concurs în semifinale de reprezentativa Croației. Deplasarea la campionatul din anul curent a fost realizată cu suportul financiar al companiei „Petrom Moldova”, partenerul oficial al APSM. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17008021

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!