ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Speranța Nisporeni a jucat la egal cu Dacia Chișinău

10:56 | 15.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Echipa Speranța Nisporeni a jucat la egalitate (0-0), ieri,  meciul disputat cu Dacia Chișinău în etapa a 13-ea a campionatului național de fotbal, relatează MOLDPRES.

”Am dominat clar. Am creat mai multe faze de gol, dar n-am reușit să marcăm. Cum poți să nu înscrii atunci când portarul este învins, iar poarta-i goală? Nu-mi pot imagina așa ceva, dar așa a fost”, a declarat la conferința de presă managerul echipei Speranța, Petru Efros.

”Speranța a construit două redute de apărare la poarta sa. N-am reușit să le penetrăm. Am pierdut două puncte prețioase care practic ne elimină din cursa pentru titlul de campioană națională. Obiectivul este să demonstrăm în meciurile viitoare un fotbal de calitate”, a spus antrenorul formației Dacia, Viorel Frunză.

În celelalte partide desfășurate au fost înregistrate următoarele rezultate: Zaria Bălți – Spicul Chișcăreni 3-0, Milsami Orhei – Zimbru Chișinău 1-0.

Pentru astăzi sunt programate meciurile Sfântul Gheorghe Suruceni – Dinamo-Auto Tiraspol și Sheriff Tiraspol – Petrocub Hâncești.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17008027

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!