ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sfântul Gheorghe a urcat trei trepte în clasament

09:04 | 16.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Formația Sfântul Gheorghe (Suruceni) a acces trei trepte în clasamentul campionatului național de fotbal după victoria (1-0) obținută ieri în meciul disputat cu Dinamo-Auto (Tiraspol) în etapa a 13-ea a campionatului național, relatează MOLDPRES.

Cu 14 puncte acumulate, aceasta a urcat de pe locul 9 pe locul 6. Unicul gol al partidei l-a marcat Maxim în minutul 89. Aflat la limita off-side-ului în momentul primirii pasei din adâncime, el a sprintat în forță cu mingea la picior și a șutat imparabil.

”Fotbal de calitate n-a prea fost. A fost multă luptă, pentru că toți își dădeau seama că victoria în acest meci direct valorează nu 3 puncte, ci 6 puncte”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Dinamo-Auto, Iurie Groșev. ”A fost o partidă dificilă cu multă luptă, multe faulturi. Mulțumesc jucătorilor pentru eforturile depuse”, a spus antrenorul formației Sfântul Gheorghe, Serghei Secu.

Liderul campionatului, Sheriff Tiraspol a învins-o ieri, pe teren propriu, cu scorul 3-1 pe Petrocub Hâncești și și-a consolidat poziția din clasament cu 35 de puncte adunate. Urmează, în ordine, Milsami Orhei (31 de puncte), Dacia Chișinău (24 p.), Zaria Bălți (16 p.), Petrocub (15 p.), Sfântul Gheorghe (14 p.), Speranța Nisporeni (13 p.), Zimbru Chișinău (12 p.), Dinamo-Auto (12 p.), Spicul Chișcăreni (11 p.).

Meciurile etapei a 14-ea sunt programate pentru 20-22 octombrie.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17008033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!