ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 16 octombrie 2017

08:32 | 16.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la evenimentul organizat cu ocazia marcării a 20 de ani de activitate a Comisiei Electorale Centrale.

Ora 13.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

***

Parlamentul Republicii Moldova va găzdui ceremonia de lansare a proiectului Twinning pentru Republica Moldova ”Consolidarea capacităților Parlamentului Republicii Moldova în procesul de armonizare a legislației naționale cu legislația UE”, finanțat de Uniunea Europeană.

Ora 14.00, Parlament, Sala Europei.

***

Oficiul Național al Viei și Vinului invită reprezentanţii mass-media la conferința de presă de totalizare după desfășurarea celei de-a XVI-a ediție a a Zilei Naționale a Vinului 2017.

Ora 11.00, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, sala de conferințe, et. 7, biroul 740, str. Constantin Tănase 9.

***

La Cantemir se va desfășura Forumul ”Prevenirea și eliminarea violenței în familie și în școală: abordarea multidisciplinară a fenomenului”. La discuții vor participa deputați, Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului, Maia Bănărescu, reprezentanți ai autorităților locale și ai ONG-urilor în domeniu, profesori și elevi.

Ora 10.00, Consiliul raional Cantemir, str. Trandafirilor, nr. 2.

***

Asociaţia Muzical-Corală din Republica Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Festivalul-Concurs Internaţional de Muzică Corală „A ruginit frunza din vii” la cea de a 10-a ediţie”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Formația „Sunstroke Project” invită reprezentanţii mass-media la prezentarea unui nou videoclip la piesa „Sun Gets Down”.

Ora 17.00, Karaoke Club „VOX”, str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!