ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele FMF a apreciat negativ evoluția echipei naționale

10:36 | 17.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu a apreciat evoluţia naţionalei cu calificativul ”nesatisfăcător”, relatează MOLDPRES.

"Rezultatul final este negativ. Toată lumea știe asta. Am terminat pe ultimul loc în grupa D şi aceasta-i o certitudine. Pe de altă parte, grupa a fost una foarte puternică cu echipe care ştiu să joace fotbal. Dar acesta e nivelul fotbalului nostru. Alţi fotbalişti noi nu avem”, a spus preşedintele FMF.

Echipa națională a obținut doar două puncte, nu a repurtat nici o victorie și s-a clasat pe ultimul loc în grupă în preliminariile Campionatului Mondial.

Pavel Cebanu nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia apărută în presă despre o posibilă înlocuire a selecţionerului Igor Dobrovolschi cu un alt tehnician. "O să facem analiza meciurilor, o să vorbim şi cu jucătorii echipei naționale și o să luăm o decizie”, a adăugat el.

Contractul lui Igor Dobrovolschi expiră pe 31 decembrie.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17008072

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!