ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ANRE a stabilit prețurile plafon de comercializare a carburanților pentru următoarele două săptămâni

12:37 | 17.10.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit astăzi prețul plafon de comercializare a benzinei Premium-95 pentru perioada 18 – 31 octombrie la nivel de 16.97 lei pentru un litru, iar la motorină de 15.18 lei, transmite MOLDPRES.

Astfel, prețul la cea mai solicitată benzină auto Premium-95 va scădea de miercuri cu 23 bani per litru, iar la motorină, se va reduce la fel cu 23 de bani.

Noile prețuri la benzină și motorină vor intra în vigoare azi la miezul nopții. Începând de atunci, operatorii nu vor avea dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decât cele stabilite de ANRE.

Prețurile afișate astăzi pe pagina electronică a ANRE vor fi valabile 14 zile calendaristice.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img17008078

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!