ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PD a dezmințit informaţiile privind posibila înlocuire din funcție a prim-ministrului

10:02 | 18.10.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 18 oct. /MOLDPRES/. PD a emis astăzi un comunicat de presă prin care a dezmințit informaţiile vehiculate în spațiul public privind posibila înlocuire din funcție a prim-ministrului, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al formaţiunii, președintele PD, Vlad Plahotniuc, a ţinut să precizeze că actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, își va duce mandatul până la capăt.

”Nu există nicio intenție de schimbare a acestuia din funcție și nicio intenție a liderului PD de a ocupa această funcție”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, președintele PD, împreună cu întreaga conducere a partidului, își exprimă satisfacția față de activitatea prim-ministrului Pavel Filip și îi acordă toată susținerea politică lui și echipei de miniștri, pe care îi va sprijini activ în îndeplinirea cu succes a programului de guvernare. 

„Calificăm informațiile false apărute în spațiul public pe acest subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activității politice sau jurnalistice pentru a manipula opinia publică. Această informație falsă a mai fost vehiculată de patru ori în acest an și de fiecare dată a fost infirmată de PD”, se mai spune în comunicat. 

Ieri, mai multe instituții de presă și unii politicieni au vehiculat că decizia Curții Constituționale privind atribuţiile Preşedintelui R. Moldva ar fi un scenariu în urma căruia ar putea fi numit un nou Guvern condus de liderul democrat Vlad Plahotniuc.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img17008105

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!