ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Lokomotiv Moscova a sosit la Tiraspol pentru a juca cu Sheriff

16:47 | 18.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 18 oct. /MOLDPRES/. Echipa de fotbal Lokomotiv Moscova a sosit astăzi la Tiraspol (via aeroportul din Chișinău) pentru a disputa meciul din cadrul Ligii Europa cu Sheriff din localitate, relatează MOLDPRES. 

Partida este programată pentru mâine cu începere de la ora 22.05 minute. 

La conferința de presă din ajunul meciului, antrenorul echipei moldovene, Roberto Bordin, a declarat că elevii săi vor depune toate eforturile pentru a învinge. ”Liga Europa este o sărbătoare a fotbalului. Este o motivație în plus să evoluezi cu succes în acest turneu. Știm cu cine vom juca. Lokomotiv este o echipă cu o istorie bogată. Ne vom pregăti din toate puncte de vedere – atât fizic, cât și moral -  de acest meci”, a spus tehnicianul. 

Antrenorul echipei Lokomotiv, Iurii Siomin, va susține o conferință de presă în seara zilei de astăzi. 

Sheriff a obținut în primele partide disputate în Liga Europa două egalități (0-0) – cu FC Fastov Zlin (Cehia ) și FC Copenhagen (Danemarca). Lokomotiv a învins într-un meci (3-0 cu FC Fastov Zlin) și a încheiat la egalitate (0-0) partida disputată cu FC Copenhagen. 

Programul competițional al echipei moldovene în continuare este următorul: 2 noiembrie, Lokomotiv - Sheriff; 23 noiembrie, Sheriff - FC Fastov Zlin; 7 decembrie, FC Copenhagen - Sheriff. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17008138

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!