ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şapte secretari generali de stat au promovat concursul pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere de nivel superior

19:53 | 19.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 oct. /MOLDPRES/. Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, urmare a interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă. Interviurile au fost desfăşurate în perioada 16 – 17 octombrie curent, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Totodată, a fost prelungit termenul pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Finanţelor. 

Astfel, câştigătorii concursului pentru funcția de secretar general de stat în cadrul ministerelor sunt: 

1.     Burduja Radu  - Ministerul Apărării

2.     Gîlca Boris - Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale

3.     Munteanu Anatolie - Ministerul Justiţiei

4.     Căpățînă Mihail - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene

5.     Șarov Igor - Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării

6.     Iabanji-Costin Iulia - Ministerul Economiei şi Infrastructurii

7.     Ușurelu Iurie - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului 

De asemenea, Comisia a examinat dosarele depuse la concursul pentru funcțiile de secretar de stat în cadrul ministerelor. Lista candidaţilor care au promovat competiţia CV-urilor şi sunt admişi la interviu poate fi găsită accesând linkul: http://cancelaria.gov.md/ro/content/sapte-secretari-generali-de-stat-au-promovat-concursul-pentru-ocuparea-functiilor-publice

img17008187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!