ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zimbru a urcat pe locul 5 în clasament

09:25 | 21.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Echipa Zimbru Chișinău a urcat pe locul cinci în clasamentul campionatului național de fotbal în urma victoriei (2-1) obținută ieri în meciul disputat cu Speranța Nisporeni, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Zagaevschi (17), Douglas (81) – Planic (76).

”Am muncit mult pentru această victorie. Am găsit forțe, motivație suplimentară pentru a o obține”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Zimbru, Igor Osipenco. ”Am creat multe faze de gol, dar am înscris o singură dată. Defensiva a greșit, dar acesta-i fotbalul”, a spus antrenorul formației Speranța, Cristian Efros.

În alte două partide desfășurate - Spicul Chișcăreni – Sfântul Gheorghe Suruceni și Dacia Chișinău – Zaria Bălți - au fost înregistrate rezultate de egalitate ( 1-1).

Pentru astăzi sunt programate partidele Petrocub Hâncești – Milsami Orhei și Dinamo-Auto Tiraspol – Sheriff Tiraspol.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17008230

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!