ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Judocanii moldoveni au încheiat evoluțiile la Mondialele de juniori

10:35 | 21.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Judocanii moldoveni au încheiat ieri evoluțiile la Campionatul Mondial de juniori, relatează MOLDPRES.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Ion Nacu (73 kg), care s-a clasat pe locul șapte. El a obținut trei victorii și a suferit două înfrângeri.

Două victorii a repurtat Mihail Doncilă (60 kg). Câte o victorie și-au înscris la activ Ștefan Popa și Eugen Matveiciuc, ambii la categoria de greutate până la 81 de kilograme. Cornel Andrieș (73 kg) a fost eliminat din concurs în faza inaugurală.

Campionatul se va încheia duminică, 22 octombrie. Cel mai bun judocan moldovean este Victor Florescu, vicecampion mondial la Birmingham (1999).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17008235

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!