ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a invitat cetățenii să sărbătorească Ziua Europei în PMAN

10:54 | 08.05.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 8 mai. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a invitat cetățenii să participe la acțiunile organizate cu ocazia Zilei Europei în Piața Marii Adunări Naționale, transmite MOLDPRES. 

„Mâine este Ziua Europei și aștept pe toată lumea să sărbătorim în PMAN. Vom avea cortul Guvernului și vom avea o vizită în incinta clădirii Executivului. Vom avea și surprize așa că vă încurajez să faceți aceste vizite. Seara ne vedem la un concert. Împreună cu prietenii noștri din Europa, vom sărbători Ziua Europei”, a afirmat Dorin Recean la începutul ședinței de Guvern.

Ziua Europei 2024, cu genericul „Libertate, Pace, Prosperitate – Europa ești tu!”, va fi marcată printr-o serie de evenimente. Tradiționalul Orășel European va fi inaugurat la Chișinău pe 9 mai și la Bălți pe 19 mai. 

 

img24003366

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!