ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un autocar cu 33 de moldoveni s-a răsturnat în România

09:54 | 29.12.2014 Categorie: Societate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Un autocar cu 31 de pasageri și doi șoferi care se îndrepta din Chișinău spre București s-a răsturnat astăzi dimineața în apropierea localităţii Mihăileşti din judeţul Buzău, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Taban, a declarat că în urma accidentului, nu a avut de suferit nici o persoană.

“Pasagerilor li s-a oferit adăpost la o pensiune din apropiere. Ambasada Republicii Moldova la București a fost contactată, iar în scurt timp urmează să fie trimis un autocar de la Chișinău, cu care pasagerii își vor continua drumul”, a comunicat sursa citată.

Meteorologii din România au instituit cod portocaliu de ninsori şi viscol în zece judeţe din estul şi sudul ţării, în timp ce alte 25 de judeţe se află sub cod galben, de duminică seară pînă luni seară.

img14002354

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!