ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea a trei puncte de trecere de la frontieră a fost sistată

12:58 | 29.12.2014 Categorie: Societate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Activitatea punctelor de trecere Cahul-Oancea și Giurgiulești-Galați de la frontiera moldo-română și punctul Săiți-Lesnoe de la frontiera moldo-ucraineană a fost sistată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, informează MOLDPRES.

În acest context, poliția de frontieră îndeamnă persoanele care şi-au planificat să traverseze frontiera prin punctele de trecere menționate, să se folosească de serviciile altor puncte, dislocate în această direcţie.

Potrivit poliției de frontieră, cu excepția acestor trei puncte de trecere, toate celelalte, atît de la frontiera cu Ucraina, cît și cu România, activează în regim normal. 

img14002369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!