ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Motorul unui tren de pe ruta Ungheni – Chişinău a luat foc

09:53 | 27.01.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Motorul unui tren care circula pe ruta Ungheni – Chişinău a luat foc în dimineața zilei de astăzi la stația de cale ferată din localitatea Corneşti, raionul Ungheni, informează MOLDPRES.

Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, ajutorul pompierilor a fost solicitat la ora 04:50.

Focul a izbucnit în locomotiva trenului, iar ajunși la fața locului pompierii au constatat că arde secțiunea motorului.

Potrivit SPCSE, toţi pasagerii au fost evacuaţi şi nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a fost lichidat la ora 06:00, iar trenul şi-a continuat calea spre destinaţie.

Toate circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite. O versiune prealabilă este  un scurtcircuit la motorul trenului.

 

 

img15000502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!