ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi jucători moldoveni au devenit premianți la turneul de la Bistița-Năsăud

17:08 | 18.03.2015 Categorie: Sport

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Jucătorii moldoveni Cristian Chiriță și Daniil Titov s-au clasat pe locurile doi și, respectiv, trei, la turneul internațional de tenis de masă, rezervat juniorilor, care s-a desfășurat la Bistrița-Năsăud (România), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil, relatează MOLDPRES.

”Sînt satisfăcută de evoluția lor și puțin dezamăgită de faptul că surorile Natalina și Vitalina Brînză din Bălți au ratat podiumul de premiere în concursul minicadetelor. Ambele au fost foarte aproape de a deveni premiante”, a afirmat pentru agenție antrenoarea Natalia Smirnova. ”Sînt mulțumit pentru că am concurat la o categorie de vîrstă superioară”, a subliniat cadetul Cristian Chiriță, care-i legitimat la clubul Pristavul din Cîmpulung (România).  

Sportivul moldovean a devenit anul curent campion al României, în concursul pe echipe, cu acest club. În campionatul acestei țări mai sînt legitimați la clubul din Constanța Denis Țarnă, dublu campion al Moldovei, Ion Danilov și Ecaterina Șmîganovscaia, toți din Dubăsari.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img15001824

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!