ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șapte localități rămîn deconectate de la curentul electric din cauza vîntului puternic

09:38 | 08.04.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Șapte localități din cinci raioane ale țării rămîn încă deconectate de la curentul electric din cauza vîntului puternic și a ploilor din ultimele zile, informează MOLDPRES.

Potrivit datelor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, echipele de muncitori lucrează la reconectarea localităților din raionale Căuşeni, Ialoveni, Orhei, Făleşti și Glodeni.

Salvatorii au intervenit în mai multe curți din capitală și au coborît țiglele metalice care riscau să cadă de pe acoperișurile unor clădiri. Tot ieri, pompierii au evacuat apa din mai multe gospodării din localitatea Mereni din raionul Anenii Noi şi din oraşul Hînceşti.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

 

img15002315

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!