ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasada României a anunțat programul depunerii dosarelor pentru învățămîntul mediu și universitar

13:30 | 13.07.2015 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iul. /MOLDPRES/. Ambasada României în Republica Moldova a anunțat astăzi programul de depunere a dosarelor în vederea ocupării locurilor subvenționate de statul român pentru anul de învățămînt 2015 – 2016, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei României la Chișinău, candidații vor putea depune dosarele la Bălți în perioada 18-21 iulie, la sediul Universității ”Alecu Russo”, la Chișinău, în perioada 23-27 iulie, la sediul Secției consulare române, și la Cahul, în perioada 29-31 iulie, la sediul Universității B.P. Hașdeu.

În vederea simplificării procedurii de depunere a dosarelor, Ambasada României recomandă candidaților ale căror nume de familie încep cu litere de la ”A” la ”M” să se prezinte pe data de 23 și 25 iulie, iar cei ale căror nume de familie încep cu litere de la ”N” la ”Z” sînt așteptați pe data de 24 și 26 iulie. Ulterior pe data de 27 iulie, se vor prezenta candidații care, din motive obiective, nu au reușit să depună dosarul în zilele recomandate.

Anul acesta Guvernul de la București a oferit pentru studenții din R. Moldova, care doresc să-și continue studiile în România, 5000 de locuri subvenționate de statul român.

(Reporter P. Beregoi, editor A. Răileanu)

img15004720

 

 
Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!