ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Jucătoarea de tenis de masă Natalina Brînza a cîștigat un turneu internațional din România

19:01 | 29.03.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Jucătoarea moldoveană Natalina Brînza din Bălți a devenit cîștigătoarea turneului internațional la tenis de masă ”Cupa Bistrița-2016” din România, a informat astăzi în cadrul unei conferințe de presă președintele federației naționale de profil, Vladimir Semipeadnîi, relatează MOLDPRES. 

Turneul, desfășurat la categoriile de vîrstă minicadeți, cadeți, juniori și tineret, a reunit peste 300 de sportivi și sportive din 11 țări. Natalina Brînza a învins în concursul rezervat minicadetelor. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere după ce în finală a întrecut-o cu scorul 3-2 pe Vasilisa Kanunikova din Ucraina. ”Este de remarcat că anul trecut jucătoarea bălțeană a devansat-o în finală pe aceeași Vasilisa Kanunikova și cu același scor, 3-2”, a menționat Vladimir Semipeadnîi. 

Pe locurile trei s-au clasat Daniil Titov din Chișinău, categoria de vîrstă cadeți, duetele Felix Cozmolici - Igor Bectaș, cadeți concursul pe echipe, Tatiana Purice - Ecaterina Jibric, categoria de vîrstă junioare, concursul la dublu feminin (toți din Chișinău) și Vitalina Brînza (minicadete), sora Natalinei Brînza. 

”Competiția a fost o ocazie foarte bună de a acumula experiență de joc necesară în perspectiva participării la viitoarele turnee internaționale”, a concluzionat Vladimir Semipeadnîi. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img16002498

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!