ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aaron Coock a cedat în primul meci la Olimpiadă

18:53 | 19.08.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Britanicul naturalizat Aaron Coock (80 kg) a suferit astăzi înfrîngere în primul meci disputat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august), în cadrul turneului de taekwondo, relatează MOLDPRES.

Aaron Coock a fost învins cu scorul 14-2 de Wei-Ting Liu din Taipei. În cazul în care rivalul său se va califica în finală, Aaron Coock va obține dreptul să lupte în recalificări pentru o medalie de bronz. O va obține doar dacă va repurta victorii în toate meciurile programate.

Aaron Coock (25 de an) este considerat una dintre speranțele principale la obținerea unei medalii pentru delegația moldovenească.

El a fost naturalizat în 2014. Anterior a fost multiplu campion european și are în palmares un titlul de campion mondial pentru Anglia. Anul curent a cucerit la Celeabinsk (Rusia) medalia de bronz.

Lotul moldovean este alcătuit de 23 de sportivi, dintre care trei sînt naturalizați. Astăzi doi dintre ei, canoiștii Serghei și Oleg Tarnovschi, au fost suspendați de la Olimpiadă pentru dopaj.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16006660

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!