ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Transporturilor a desfăşurat controale pe traseele naţionale

10:45 | 05.10.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 5 oct. /MOLDPRES/. Mai mulţi oameni au întîrziat astăzi la serviciu în urma controalelor efectuate de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor (MTID) pe traseele naționale, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenţie, şeful Serviciului de presă al MTID, Vasile Dosca, a menţionat că ministerul a desfăşurat în această dimineaţă pe traseul Chişinău-Orhei, localitatea Micăuţi, mai multe verificări ale actelor şoferilor de microbuze şi distribuirea tichetelor pentru pasageri.

„Acţiunile se desfăşoară şi în prezent, acestea vor derula sistematic. Astăzi au fost depistate mai multe nereguli, iar conducătorii auto în cazul cărora au fost stabilite încălcări vor fi sancţionaţi”, a spus Dosca.

În ultimele 24 de ore, inspectorii de patrulare au stopat și verificat peste 600 de șoferi care circulau pe străzile municipiului Chișinău. Din numărul total de șoferi documentați, peste 40 de conducători auto s-au ales cu procese-verbale pentru depășirea vitezei de circulație stabilită, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră ș.a.

(Reporter A. Plitoc, editor A. Răileanu)

img16007903

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!