ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O expoziție specializată în sfera designului de interior a fost deschisă la Centrul “Moldexpo”

11:09 | 12.10.2016 Categorie: Economie

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Centrul “Moldexpo” găzduiește, în perioada 12–15 octombrie, Expoziţia DAS INTERIOR SHOW – Salon internaţional de mobilă şi design interior. Evenimentul, care se află la cea de-a VI-a ediție este organizat de Poliproject Exhibitions şi Casa Editorială DAS, informează MOLDPRES. 

Marina Tiron, director al Poliproject Exhibitions, a specificat pentru agenţie că actuala expoziţie este unul dintre cele mai importante evenimente din sfera designului de interior din Republica Moldova. La ediţia din acest an participă peste 30 de companii, la ale căror standuri de prezentare au lucrat designeri profesionişti. 

“Fiecare stand reprezintă o activitate laborioasă şi o colaborare strînsă între designeri şi companiile participante, iar rezultatul final este un veritabil proiect de design, care inspiră şi generează noi idei, aducînd la cunoştinţă noutăţile, tendinţele şi tehnologiile moderne ale designului”, a menționat Marina Tiron. 

De asemenea, sursa citată a subliniat că cea de-a VI-a ediţie a expoziţiei vine cu o premieră – o zonă a designerilor, unde vizitatorii vor putea beneficia de o consultaţie profesională cu privire la replanificări, proiecte de arhitectură şi design, decor etc. 

(Reporter A. Mardare, editor L. Alcază) 

 

img16008091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!