ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul de tenis de masă al Uzbekistanului a început un nou cantonament la Dubăsari

11:36 | 05.11.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Lotul de tenis de masă al Uzbekistanului a revenit din nou într-un cantonament la Școala specializată din Dubăsari, relatează MOLDPRES.

”Venim aici ca să ne antrenăm, pentru că există toate condițiile necesare pentru perfecționare, cizelarea măiestriei sportive. Am în vedere nu doar sala, inventarul modern, ci și partenerii de antrenamente foarte valoroși. Am început această colaborare cu conducerea Școlii din Dubăsari în urmă cu mulți ani și o continuăm cu plăcere, fiindcă ne place aici”, a declarat ieri pentru agenție antrenorul echipei-oaspete Ruslan Orazmetov.

Liderii oaspeților sînt Eslom Sultanov, Rozalina Hadjieva, premianți ai campionatului Uzbekistanului, Soghiana Madalieva, campioană națională de tineret.

Vedetele gazdelor sînt Denis Țărnă, Ecaterina Șmîganovscaia, campioni naționali en-titre, Serjant Uzer, proaspăt cîștigător al turneului republican ”Top-12”. ”Echipa Uzbekistanului este un partener de antrenamente foarte bun. Este un cîștig reciproc această colaborare”, a opinat directorul școlii Valeriu Grosu.

Pentru mîine, 6 noiembrie, este programat desfășurarea unui turneu, consacrat memoriei vicedirectorului instituției Nicolae Șuda, care a activat aproximativ 50 de ani în acest post. Lotul Uzbekistanului efectuează în ultimul timp cantonamente la Dubăsari în fiecare an.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img16008827

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!