ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere cu șeful Delegaţiei UE în R. Moldova

17:05 | 11.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan l-a primit astăzi pe șeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, a comunicat agenției MOLDPRES Biroul pentru reintegrare.

Oficialii au discutat despre derularea procesului de negocieri privind reglementarea transnistreană, activitatea grupurilor sectoriale de lucru, precum şi au trecut în revistă subiectele actuale de pe agenda dialogului dintre Chişinău şi Tiraspol.

Totodată, vicepremierul l-a informat pe șeful Delegaţiei UE despre Hotărîrea aprobată la şedinţa de Guvern din 09 noiembrie curent, „Cu privire la unele aspecte de introducere a produselor petroliere prin frontiera de est”, menţionînd beneficiile acestei măsuri pentru agenţii economici de pe ambele maluri ale Nistrului, care practică activitatea de import al combustibililor lubrifianţi.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii şi pe marginea altor subiecte de actualitate.

(Editor M. Jantovan)

img16009005

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!