ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Germania va sprijini financiar un proiect de gestionare a resurselor de apă pe rîul Nistru

17:16 | 15.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu Şeful-adjunct al Ambasadei Republicii Federale Germania în Republica Moldova Florian Seitz, care a fost însoţit de Philipp Johannsen, director al Oficiului Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) în Moldova şi de șeful Secţiei Cooperare şi Dezvoltare Economică din cadrul Ambasadei, Ulrich Kleppman, a comunicat agenției MOLDPRES Biroul pentru reintegrare. 

Interlocutorii au readus în discuţie unul din cele mai mari proiecte regionale „Gestionarea resurselor de apă pe rîul Nistru”, care urmează a fi implementat cu sprijinul financiar al Guvernului Germaniei în scopul dezvoltării sistemului de alimentare cu apă potabilă, canalizare şi epurare a apelor reziduale din cluster-ul Criuleni-Dubăsari.

În context, au fost abordate aspecte tehnice şi organizatorice ale cooperării părţilor implicate în vederea realizării proiectului.

(Editor M. Jantovan)

 

img16009132

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!