ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadori UE cu misiuni speciale pentru Parteneriatul Estic au sosit la Chişinău

12:24 | 23.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur,  a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii cu misiuni speciale pentru Parteneriatul Estic din 11 state membre ale Uniunii Europene. Diplomaţii europeni au declarat că vizita la Chişinău reprezintă o mărturie a dinamizării relaţiilor de cooperare între Republica Moldova şi Uniunea Europeană atît în domeniul politic, cît şi pe dimensiunea Parteneriatului Estic, informează MOLDPRES.

Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE a precizat că în cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe subiecte ce ţin de dialogul dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană. În particular, au fost trecute în revistă evoluţiile în implementarea prevederilor Acordului de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană, precum şi priorităţile pe termen scurt pe dimensiunea integrării europene.

(Editor L. Alcază)

img16009328

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!