ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul a apreciat buna organizare a primului tur de alegeri pentru Adunarea Populară a Găgăuziei

18:49 | 23.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. În cadrul şedinţei de astăzi a Guvernului, Pavel Filip a apreciat buna organizare a primului tur al alegerilor pentru Adunarea Populară a Găgăuziei, desfășurat la data de 20 noiembrie a.c., a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare și relații cu presa al Executivului. 

“Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în această campanie pentru dedicație și profesionalismul demonstrat și sper foarte mult că turul doi al scrutinului va avea loc la fel de transparent și fără încălcări. Astfel, dincolo de toate speculațiile am demonstrat că în Republica Moldova suntem în stare să desfășurăm alegeri corecte”, a declarat Premierul.

În context, șeful Cabinetului de miniștri a reamintit că Unitatea Teritorial - Autonomă Găgăuzia trebuie să beneficieze de toată atenția Executivului și a solicitat raportarea periodică referitor la implementarea Planul de acțiuni privind ameliorarea situației social-economice din unitatea teritorială autonomă Găgăuzia pentru perioada 2016-2019. În acest sens, Prim-ministrul a accentuat datoria Guvernului de a întreprinde acțiunile necesare pentru dezvoltarea UTA Găgăuzia.

(Editor L. Alcază)

 

img16009352

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!