ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a apreciat înalt asistenţa substanţială acordată de Liechtenstein

15:06 | 08.12.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. În marja Consiliului ministerial al Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), care se desfăşoară în aceste zile la Hamburg, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Andrei Galbur a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, Educaţie şi Cultură al Principatului Liechtenstein Aurelia Frick, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cursul discuţiilor, oficialii au trecut în revistă stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare ale relaţiilor bilaterale, interacţiunea celor două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale, cît şi securitatea regională. Ministrul Andrei Galbur a apreciat înalt asistenţa substanţială acordată Republicii Moldova prin intermediul Agenţiei pentru dezvoltare a Liechtenstein-ului (LED), care implementează în ţara noastră proiecte în domenii relevante, precum învăţămîntul profesional tehnic, încadrarea tinerilor în cîmpul muncii, activităţi de instruire în domeniul antreprenorial.

(Editor M. Jantovan)

 

img16009801

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!