ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii a participat la reuniunea ministerială în formatul GUAM + Japonia

09:04 | 09.12.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a participat la reuniunea şefilor diplomaţiilor din formatul Organizaţia pentru democraţie şi dezvoltare economică – GUAM+ Japonia, în marja celei de-a 23-a reuniuni a Consiliului ministerial OSCE de la Hamburg, relatează MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul şedinţei au fost discutate subiecte importante, precum intensificarea implicării Japoniei în cooperarea regională GUAM, amplificarea cooperării în sectorul privat, examinarea oportunităţii implicării Japoniei în consolidarea capacităţilor instituţionale din statele membre ale GUAM.

În contextul cooperării pentru dezvoltare, bazat pe experienţa şi expertiza Japonia, a fost abordată contribuţia acestei țări la promovarea democraţiei şi economiei de piaţă în statele membre ale GUAM.

(Editor A. Răileanu)

img16009813

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!