ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Timofti a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Federației Ruse în R. Moldova

16:42 | 20.12.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a depus astăzi flori la sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova și a scris în cartea de condoleanțe deschisă de misiunea diplomatică, în legătură cu asasinarea ambasadorului Federaţiei Ruse în Republica Turcia, Andrei Ghenadievici Karlov, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Prezentăm în continuare mesajul Președintelui Nicolae Timofti:

„Cu toţii am fost profund şocaţi de asasinarea barbară a ambasadorului Federaţiei Ruse în Republica Turcia, E.S. dl Andrei Ghenadievici Karlov.

Exprim cele mai profunde şi sincere condoleanţe rudelor, prietenilor şi apropiaţilor domnului Karlov, precum şi întregului popor al Federaţiei Ruse.

Excelenţa Sa a fost o victimă inocentă şi colaterală a terorismului internaţional, pe care îl condamnăm cu fermitate.

Să-i fie ţărîna uşoară şi Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cel care a fost Andrei Karlov”.

(Editor A. Răileanu)

img16010125

img16010125

img16010125

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!