ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 31 ianuarie 2017

18:33 | 30.01.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățămînt se va convoca în ședință.

Ora 09.00, biroul 915, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 10.00 - 12.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la funeraliile maestrului Ion Ungureanu.

Ora 12.00, Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

***

Ministerul Economiei invită reprezentanții mass-media la conferința de presă, susținută de vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, în cadrul căreia vor fi prezentate prioritățile instituției pentru anul 2017.

Ora 11.00, Ministerul Economiei, Casa Guvernului, et. 2, biroul 246, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Curtea Constituţională va examina dacă corespunde Constituției interzicerea impusă de lege pentru militarii angajați prin contract ca să nu poată deține o altă cetățenie decît cea a Republicii Moldova.

Ora 11.00, str. A. Lăpușneanu, 28.

***

Institutul pentru Politici și Reforme Europene organizează Conferința de lansare a Proiectului „Audieri publice pentru Chișinău”,  în cadrul căreia se vor pune în discuție obiectivele proiectului, dar și se va discuta referitor la direcțiile principale ale viitoarelor politici publice.

Ora 09.30, sala Begonia a Hotelul Radisson Blu, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

La Academia de Ştiințe a Moldovei se va desfășura Conferinţa ştiinţifică consacrată comemorării a 85 ani de la naşterea scriitorului Victor Teleucă, traducător și publicist român din Basarabia, și a 140 de ani de la naşterea scriitorului Ştefan Petică, sociolog, economist și ziarist român.

Ora 14.00,  Sala Mică a AŞM, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 1, et. II.

***

Cu ocazia Zilei internaţionale de comemorare a victimelor Holocaustului, Ambasada Ungariei în R. Moldova şi Centrul Cultural Evreiesc «KEDEM» invită la deschiderea expoziţiei de fotografii “Fragmente” de Imre Kinszki.

Ora 16.00, centrul sus-numit, str. E. Doga, 5.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!