ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 6 februarie 2017

09:06 | 06.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, și ministrul Afacerilor Interne al Regatului Suediei, Andres Ygeman, vor susține declarații de presă în contextul semnării Acordului bilateral între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Suediei.

Ora 13.00, sediul MAI,  bd. Ștefan cel Mare și Sfînt nr. 75, intrarea centrală.

***

Laboratorul Medical INVITRO Diagnostics și Centrul pentru Informare și Comunicare în Sănătate vor prezenta rezultatele examenelor de screening cervical din cadrul Săptămînii Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin (23-31 ianuarie 2017) realizate de Laboratorul Medical INVITRO Diagnostics.

Ora 12.00, str. N. Testemițanu 19/1, Chișinău.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) "Viitorul" invită la evenimentul de lansare a rezultatelor primului sondaj național realizat în 2017 de către CBS AXA, la comanda IDIS Viitorul, intitulat ”Presiunile sociale în anul 2017”.

Ora 14.00, Sala de Conferințe a IDIS "Viitorul", str. Iacob Hîncu 10/1, etajul 2.

***

Ambasada Ungariei în Republica Moldova invită la vernisarea expoziţiei personale a pictorului şi ceramistului Oleg Dobrovolschi.

Ora 16.30, Ambasada Ungariei la Chişinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfînt, 131.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!