ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 70 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării participă la Expo-tîrgurile “Procasa” şi “Ambient Info” de la Bălţi

17:26 | 31.03.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Circa 70 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării şi-au expus produsele la Expo-tîrgurile specializate „Procasa” şi „Ambient Info”, ediţia a XXII-a şi la Salonul alimentar „Gurmand”, ediţia a XIII-a, care se desfăşoară la Bălţi, în perioada 31 martie–2 aprilie curent. Evenimentele sînt organizate de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ Industrie a Republicii Moldova  în parteneriat cu Primăria mun. Bălţi, informează MOLDPRES.

Potrivit Galinei Codiţa, director al filialei Bălţi a CCI, devenite deja tradiţionale, cu genericul “Totul pentru casă şi oficiu”, aceste manifestări expoziționale au dat startul sezonului construcţiilor 2017, familiarizînd consumatorii cu tendinţele, metodele şi procedeele performante în domeniul construcţiilor, precum şi cu implementarea de tehnologii informaţionale noi şi moderne. 

Soluţiile inovatoare, prezentate de participanţi în cadrul Expo-tîrgului specializat “Procasa”, oferă  oportunităţi pentru cei interesaţi de industria materialelor de construcţie, arhitectură, design, eficienţă energetică, industria textilă şi alimentară, sectorul agrar, a specificat sursa citată. 

Galina Codiţa a mai precizat că “scopul celor trei evenimente este de a susţine  agenţii economici din Republica Moldova şi din regiunea Bălţi întru promovarea mărfurilor, produselor, serviciilor pe piaţa autohtonă şi externă, precum şi stabilirea noilor contacte de afaceri”. 

Printre participanţi  se numără agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele  Sîngerei, Rîşcani, Glodeni, oraşele Ungheni, Ceadîr-Lunga, Rîbniţa, Anenii Noi, Comrat, Orhei, Criuleni şi Călăraşi. 

(Reporter A. Mardare, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!