ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a condamnat actul terorist din Stockholm

19:05 | 07.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc astăzi în oraşul Stockholm, Regatul Suediei, soldat cu pierderi de vieţi omeneşti şi mai multe persoane rănite, relatează MOLDPRES.

Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE a precizat că reprezentanţii misiunii diplomatice a Republicii Moldova la Stockholm au întreprins demersuri pe lîngă autorităţile locale pentru a verifica dacă printre persoanele afectate se aflau cetăţeni moldoveni.

Ministerul îşi exprimă solidaritatea cu autorităţile Suediei, regretul profund pentru pierderile de vieţi omeneşti şi compasiunea faţă de familiile îndurerate.

Ministerul reiterează angajamentul ferm al Republicii Moldova în combaterea tuturor formelor de terorism şi reafirmă necesitatea conjugării şi intensificării eforturilor internaţionale în combaterea acestora.

img17002687

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!