ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atac armat pe Champs-Elysées: Gruparea Stat Islamic a revendicat acțiunea

08:50 | 21.04.2017 Categorie: Externe

Paris, 21 apr. /MOLDPRES/.Atacul de pe bulevardul parizian Champs-Elysées a fost revendicat de către gruparea jihadistă Stat Islamic, potrivit AFP, scrie b1.ro, citat de MOLDPRES.

”Autorul atacului de pe Champs-Elysées din centrul Parisului este Abu Yussef Belgianul şi este unul dintre combatanţii Statului Islamic”, a transmis organul de propagandă al ISIS.

De altfel, președintele Franței, Francois Hollande, a declarat că toate pistele conduc spre un atac terorist.

”Aduc un omagiu poliţistului ucis pe Champs-Elysées astă seară (joi), mă gîndesc la familia sa. Solidaritate cu colegii răniţi şi rudele lor”, a scris şeful Guvernului , pe Twitter.

Un polițist a murit și doi au fost răniți joi noapte, pe bulevardul Champs Elysées la Paris. Autoritățile franceze au anunțat imediat că atacatorul a fost neutralizat.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17002984

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!