ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Punctul de trecere Palanca – Maiaki îşi va relua activitatea din 15 mai

09:56 | 12.05.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Palanca – Maiaki va fi redeschis din data de 15 mai. Anunţul a fost făcut astăzi de Poliția de Frontieră (PF), relatează MOLDPRES.

Potrivit PF, recent au fost finisate lucrările de construcție a unui drum temporar, care face legătura dintre punctele de trecere Palanca, R. Moldova, și Maiaki, Ucraina. 

Conform sursei citate, punctul de trecere Palanca – Maiaki şi-a sistat activitatea la finele anului trecut, după ce au fost demarate lucrările de reconstrucție a podului situat pe traseul Odesa-Reni, în proximitatea localității Palanca. Pe parcursul ultimelor luni, traficul rutier a fost redirecţionat prin vama Palanca-Udobnoe.  

Datele PF arată că în ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au contracarat două tentative de trecere ilegală a bunurilor peste graniţă, iar șapte persoane  aflate în conflict cu legea au fost reținute.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img17003536

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!