ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia Europeană a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atacului de la Manchester

14:10 | 24.05.2017 Categorie: Externe

Bruxelles, 24 mai /MOLDPRES/. Comisia Europeană a ținut miercuri la ora locală 10:00 (08:00 GMT) un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist comis luni seara în orașul Manchester, din nord-vestul Angliei, relatează DPA, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Încă de marți, steagurile au fost coborîte în bernă la sediul Comisiei Europene din Bruxelles pentru a exprima solidaritatea cu victimele atacului.

Atacul comis luni seara la finalul concertului susținut de artista americană de muzică pop Ariana Grande, în orașul Manchester, s-a soldat cu 22 de morți și 59 de răniți. Autorul atentatului, cunoscut de serviciile de informații britanice, a fost identificat drept Salman Abedi, în vîrstă de 22 de ani, britanic născut la Manchester din părinți de origine libiană.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003882

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!