ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FMF a organizat o sesiune de autografe pentru suporteri

13:29 | 09.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a organizat ieri la fan-shop-ul stadionului ”Zimbru”, în premieră, o sesiune de autografe cu jucătorii echipei naționale, Artur Ioniță, Ilie Cebanu și Alexandru Gațcan, relatează MOLDPRES.

Toți sînt liberi de joc, din diferite motive, pentru meciul din 11 iunie cu selecționata Georgiei din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. Artur Ioniță a suferit o intervenție chirurgicală. Ilie Cebanu n-a avut practică de joc în ultimul timp. Alexandru Gațcan n-are drept de joc din cauza cumulului de cartonașe galbene primite.

”Am emoții pozitive. Este un lucru bun această întîlnire, pentru că vom avea mai mulți fani. Avem nevoie mult de ei și de susținerea lor”, a declarat pentru mass-media Alexandru Gațcan. ”Sîntem astfel mai aproape de suporterii noștri. Această întîlnire este prolifică, necesară și bine venită”, a spus Ilie Cebanu. ”Este un eveniment nou pentru noi. Ar trebui să organizăm mai des asemenea întîlniri. Pe viitor, sper să avem un fan-shop mai mare”, a adăugat Artur Ioniță.

Fanii prezenți la eveniment au avut ocazia să facă poze cu fotbaliștii, care la rîndul lor au împărțit autografe și cadouri.

Partida Moldova – Georgia se va desfășura cu începere de la ora 19.00.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17004393

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!