ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat în urma unui accident rutier cu implicarea unui autobuz de rută

17:29 | 16.06.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Două persoane au decedat astăzi în urma unui accident rutier produs pe traseul Hîncești-Cimişlia, în apropierea satului Gura Galbenei, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare (INP), Natalia Golovco, a specificat că impactul a avut loc în jurul orei 15:00. „Un șofer în vîrstă de 40 de ani a adormit la volan, a pierdut controlul și intrînd pe contrasens s-a lovit frontal cu un autobuz de pe ruta „Ciadîr-Lunga–Chișinău", care se deplasa spre municipiul Chișinău”, a spus Golovco.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în șanțul de pe marginea drumului. „Conducătorul autovehiculului a murit la fața locului, la fel și un pasager din autobuz. Șoferul autobuzului și alți pasageri au fost preluați cu diferite traumatisme de echipele medicale și transportați la spitalele din Cimișlia și Hîncești”, a precizat ofițerul de presă al INP.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!