ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 4 iulie 2017

09:25 | 04.07.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Austria va avea o întrevedere cu membrii Grupului de prietenie cu Republica Moldova din cadrul Parlamentului Republicii Austria.

Ora 09.00, Sala Europei, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Președinții Grupurilor de prietenie din Parlamentele Republicii Moldova și Austriei, Alina Zotea și Robert Lugar vor susține o conferință de presă.

Ora 10.00, sala de conferințe de presă, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, Sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Presa este invitată la ședința Curții de Conturi, la care va fi audiat Raportul de audit al performanței ”Eficiența administrării patrimoniului public de către Combinatul de vinuri ”Cricova” S.A. și Centrul de business și turism ”Cricova-Vin” S.A. în perioada 2015-2016”.

Ora 10.00, bd. Ştefan cel Mare și Sfînt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei invită la evenimentul de semnare a Acordului de colaborare cu asociațiile „Demos” și „Amici dei Bambini Moldova”.

Ora 11.00, sala de conferințe a ministerului, et. 6, str. Vasile Alecsandri 1.

***

Consiliul municipal Chişinău se va convoca în şedinţă extraordinară.

Ora 10.00, Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate. 

Ora 11.00, sediul PDM, str. Tighina 32.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită la ședința clubului de presă cu genericul „O decizie a Curții de Apel Chișinău interzice Consiliului Coordonator al Audiovizualului să-și exercite atribuțiile legale”.

Ora 16.00, „Orange Cafe”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, nr. 130, et. 2.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema „Consensul larg în societatea moldovenească: necesitate şi posibilitate”, ediţia a 74-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 13.30, Agenţia IPN.

(Editor A. Răileanu)