ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte la o gunoiște din capitală

09:10 | 10.07.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte la o gunoiște din sectorul Buiucani al capitalei, informează MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofiţerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE), Liliana Puşcaşu, a specificat că incendiul a izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani. „Apelul la serviciul 901 a fost recepționat în jurul orei 23.20. Din primele informații s-a stabilit că flăcările au cuprins suprafața de trei din cele cinci ha de crengi aflate pe un teren între străzile șoseaua Balcani și Pietrarilor. La fața locului pentru stingere au intervenit cinci autospeciale. Flăcările au fost localizate în jurul orei 02.40 de minute”, a spus Pușcașu.

„În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Pentru lichidarea acestuia, mai lucrează două echipaje din cadrul SPCSE”, a menționat Pușcașu.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img17005343

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!