ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi tineri au fost condamnați la cîte 30 de ani de închisoare pentru omor

11:16 | 17.07.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Doi tineri au fost condamnați la cîte 30 de ani de închisoare pentru omorul unui consătean, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale a precizat astăzi că totul s-a întîmplat în luna martie curent. Inculpaţii au consumat alcool cu victima, în gospodăria sa din satul Pituşca, raionul Călăraşi, după care s-au luat la ceartă. Agresorii i-au aplicat bărbatului, în vîrstă de 53 de ani, lovituri cu un făraş şi un topor. În urma multiplelor leziuni, victima a decedat.

Inculpaţii au fost condamnaţi pentru omor intenţionat, săvîrşit cu deosebită cruzime. Aceștia vor sta în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!