ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a disputat două meciuri la turneul din Croația

18:00 | 21.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot a suferit înfrîngere în turul doi  al turneului internațional din seria ATP, care se desfășoară la Umag (Croația), relatează MOLDPRES.

El l-a învins în prima partidă în două seturi (6-4, 6-0) pe Miljan Zekic din Serbia, situat pe locul 350 în clasamentul mondial, și i-a cedat astăzi lui Jiri Vesely (Cehia), numărul 57 mondial. În primul set a fost întrecut de rivalul său cu scorul 7-6, iar într-al doilea  cu 6-2. Întîlnirea a durat o oră și 38 de minute.

Radu Albot ocupă în prezent locul 138 în ierarhia mondială. Cea mai bună clasare a sa în acest top – poziția cu numărul 82 – a înregistrat-o anul curent pe 7 aprilie. El este cel mai bun tenisman moldovean, căruia îi aparțin o serie de recorduri stabilite, în premieră, în sportul moldovenesc. A cîștigat în cariera sa 14 turnee din seria Futures și 3 din cea Challenger.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17005692

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!